Welkom, ik ben Filip Muyllaert

Als internationale keynote speaker inspireer en motiveer ik teams om nieuwe horizonten te gaan ontdekken en hun grenzen te verleggen, zowel op persoonlijk niveau als op het vlak van de hele organisatie.

contacteer mij

Inspirerende keynotes op maat met een grensverleggende impact

“Filip heeft een bijzonder krachtige keynote gebracht tijdens de SAP General Meeting. Zijn gave om te connecteren met het publiek vind ik persoonlijk verbluffend en ik kan hem als spreker dan ook sterk aanbevelen!”

- Patrick Van Deven, General Manager - SAP Belgium & Luxembourg

KEYNOTE SPEAKER

Teams en leiders inspireren om hun grenzen te verleggen

Mijn naam is Filip Muyllaert en ik ben presentatiecoach en keynote speaker, met ervaring in elk van de vijf continenten. Met mijn keynotes inspireer en motiveer ik teams en hun leiders om nieuwe horizonten te gaan ontdekken en hun grenzen te verleggen, zowel op persoonlijk niveau als op het vlak van de hele organisatie.

SPEECHES OP MAAT

Enkele voorbeelden van ‘transformational keynotes’

The Hidden Power of Imagination

We weten allemaal dat creativiteit cruciaal is voor zakelijk succes. Maar elke vorm van creativiteit start met ‘verbeelding’. Tijdens deze keynote zal Filip zijn publiek fascineren met tal van voorbeelden die aantonen dat verbeelding vaak belangrijker is dan realiteit en dat we alleen kunnen bouwen aan een betere toekomst en een nieuwe realiteit door verbeeldingskracht.

SCALING YOURSELF FROM GOOD TO GREAT

De toekomst heeft een verleden. Dus wat kunt u leren van gisteren om morgen succesvol te zijn en op persoonlijk vlak te excelleren? Hoe kunt u uw eigen denken en doen aanpassen om sterker om te gaan met druk en verandering? Hoe maakt u uzelf veerkrachtiger? Tijdens deze keynote zal Filip u 8 inspirerende inzichten presenteren ‘to scale yourself from good to great’.

Becoming an epic speaker

‘Epic speakers’ weten hoe ze het denken en het doen van mensen positief kunnen beïnvloeden. Ze inspireren, fascineren en begeesteren. Ze hebben schijnbaar moeiteloos impact op hun publiek en hun boodschappen zinderen nog lang na. Tijdens deze boeiende keynote toont Filip hoe u uzelf en uw boodschap magnetiserend maakt. Klaar om de kunst van het presenteren meester te worden?

Only the paranoid survive

De toekomst hangt af van wat u vandaag onderneemt. Organisaties verhogen hun kansen op succes door uiterst waakzaam en alert te zijn. Door positief paranoïde te zijn over hun succes. Maar ook over hun concurrenten en hun klanten. Méér nog: zelfs over hun strategie, hun doelstellingen en hun visie. En vooral: succes hangt af van hoe paranoïde u bent over uw eigen potentieel…

Succes is een keuze

De stem van het publiek

IMPACT

Mijn belofte aan u. En aan uw publiek.

Wanneer u op mij een beroep doet als spreker voor uw event, seminar of congres, dan krijgt u de volgende garanties:

  • Een keynote op maat, met pakkende en bruikbare inzichten
  • Actiegerichte inspiratie die nog lang zal nazinderen bij uw publiek
  • Professionele slides die een sterke visuele indruk nalaten
  • Een publiek dat enthousiast, gemotiveerd en geïnspireerd de zaal verlaat

Kies ook voor succes

WIJ HOUDEN VAN ONZE KLANTEN.
EN ZIJ VAN ONS.

LEES HIER GETUIGENISSEN VAN KLANTEN