Wij houden van onze klanten. En zij van ons.

We zijn gepassioneerd door onze klanten. Tot zolang we geen 100% klantentevredenheid halen bij 100% van onze klanten blijven we onszelf verbeteren. Zo simpel is het.

contacteer ons

Be so good they can’t ignore you

Steve Martin

Vorige week waren mijn collega en ikzelf aanwezig op de masterclass “Masterful Presentations” in Brussel. Tijdens deze intensieve ééndaagse masterclass gaf Filip ons concrete inzichten en ideeën om onze presentaties helder en enthousiast over te brengen. Filip is uiteraard zelf een schitterende spreker…en dat maakte van deze masterclass een topervaring. Een ervaring die ons heeft geleerd hoe we zelf impact kunnen hebben met onze volgende presentatie. Een paar dagen na de masterclass konden we de opgedane kennis al in de praktijk omzetten tijdens onze ‘strategy presentation’. Dus ‘mission accomplished’!

Johan Fornier, Vice President Product Development, Healthcare Division at Barco

Wat een inspirerende workshop! Zeer interessant en zeer praktijkgericht, van de eerste tot de laatste minuut! Ik woonde in het verleden al eens een speech bij van Filip en ik was toen al onder de indruk. Ook vandaag heb ik opnieuw veel bijgeleerd. Het was echt top!

Ann De Bisschop, Director Corporate Identity & Wellbeing - Medialaan

Deelnemen aan een masterclass van Filip is een schitterende tijdsinvestering: bruikbare inzichten, duidelijke voorbeelden en out-of-the-box concepten!

Yannick Renier, Head of Innovation - Aertssen Group nv

Filip is een top ‘edutainer’ en een ‘influencer pur sang’. Hij weet hoe hij mensen positief kan beïnvloeden en hij is een meester in presentaties. Zelfs na een masterclass van 8 uur was ik – tot mijn grote verbazing – nog steeds geïntrigeerd aan het luisteren…TOP!

Marc Van den Eede, WeGo's

Dag Filip, ik was gisteren aanwezig op uw masterclass “Masterful Presentations”. Een presentatie geven is één iets, maar ervoor zorgen dat de boodschap blijft hangen is nog iets anders. Uw masterclass was zeer nuttig voor mij om de ‘plakfactor’ van mijn boodschap te verhogen. Het was een schitterende ervaring en een echte eye-opener!

 Dirk Hyndrikx – SESVanderHave

Filip, het was super om gisteren uw masterclass bij te wonen. Bedankt om van elke minuut een boeiend moment te maken. Wat ik sterk kon appreciëren, was de gebalanceerde mix tussen verschillende technieken om te motiveren, inspireren, communiceren en presenteren. Ik zal u alleszins aanraden binnen mijn netwerk!

Anna Smets, Business Development Manager - AXA Assistance Benelux

Ik kon uw traingssessie sterk appreciëren! Een ideale mix tussen theorie en voorbeelden. Proficiat!

Philippe Tilkin, Head of Marketing & Communication - BNP Paribas Leasing Solutions Belgium

In mijn rol als Director Strategic Accounts EMEA voor Brady Corporation is het belangrijk dat ik op een impactvolle manier presenteer en op alle niveaus binnen de organisatie mensen kan overtuigen van mijn ideeën. Ik had het voorrecht om samen te werken met Filip Muyllaert op de inhoud en de vorm van mijn presentatie. Zijn aanpak is uniek en gebaseerd op ervaring, passie en talent. Ik kan Filip als coach ten zeerste aanbevelen!

Bart Van den Borre, Director Strategic Accounts EMEA - Brady Corporation

Bedankt voor de schitterende training. Ik kon het ten sterkste appreciëren. De training was zeer nuttig, van het begin tot het einde. U kon mijn aandacht en mijn focus vasthouden tot op het einde, een hele dag lang!

Georgina Medina, Market Analyst - Lhoist Europe

Dag Filip, nogmaals bedankt voor uw professionele coachings. Het resultaat ervan heeft een diepe indruk nagelaten op alle collega’s. Nooit eerder hebben we zoveel positieve reacties ontvangen vanuit alle afdelingen binnen Omega Pharma Belgium! We hebben een nieuwe norm voor presentaties geïntroduceerd en ik kijk zeker uit naar onze volgende samenwerking!

Lieve Pattyn - Marketing Director, Omega Pharma Belgium

Ik was overweldigd door Filip zijn presentatietalent en ik kan mijn gevoel maar in één woord samenvatten: uitmuntend. Zelfs na 2,5 dagen interne en externe presentaties kon hij moeiteloos de aandacht van het publiek behouden, van de eerste tot de laatste seconde.

Peter Buydens, Gates Power Transmission Europe

Een communicatietraining van dit niveau is ongezien! Filip denkt sneller dan zijn eigen schaduw. Ongeacht het onderwerp, hij weet de boodschap telkens perfect te verwoorden. ‘A great man with a great mind’!

Fabienne Lens - Director Regulatory Compliance Europe CTG

Bedankt voor de zeer praktische training over spreken voor publiek! Hoewel ik zelf een ruime ervaring heb met presentaties, heb ik echt veel bijgeleerd. De training gaf een enorme boost aan het zelfvertrouwen en de creativiteit van de deelnemers. Deze training is zonder twijfel een ‘must do’ voor managers die voor een intern of een extern publiek moeten spreken.

Koen Stevens, Senior Business Development Consultant - Right Management

“Masterful Presentations” was de moeite waard, van de eerste tot de laatste minuut. Hoewel ik dagelijks presentaties geef, inspireerde Filip me toch om het anders en beter te doen.

Sam De Frene, Enterprise Architect - CEGEKA

We hebben Filip ingehuurd om de sprekers te coachen die een presentatie moesten brengen tijdens de CTG Experience Day. Het resultaat van die coachings is verbluffend: een golf van enthousiasme rolt doorheen ons bedrijf: we werden ingewijd in visuele communicatie, innovatie slides en sterke presentatietechnieken. Volgend jaar doen we een beroep op Filip voor een volledig coachingprogramma! Bedankt voor het schitterende werk!

Pieter Vanhaecke - Unit Manager Testing, CTG Belgium N.V.

Dankzij uw presentatiecoaching – die echt een grote meerwaarde betekende voor ons – was onze presentatie super. De visuele design en de structuur waren zeer goed. Veel dank! Zonder uw coaching was het nooit zo’n succes geweest.

Inge Van Der Meulen, ORBID HR services

Ik heb een beroep gedaan op Filip om 26 collega’s te coachen. Filip was altijd beschikbaar om alles te bespreken en voor te bereiden. Hij was steeds punctueel en gaf blijk van veel professionalisme en expertise. Alle deelnemers waren na afloop zeer tevreden. Ik kan Filip dan ook ten sterkste aanbevelen!

Sylvie Marquès, Regional Vice President Southern Europe HelmsBriscoe

Ik kan iedereen ten zeerste aanraden om een masterclass te volgen van Filip: hij serveert echte eye-openers en leert je hoe je een impactvolle presentatie kan brengen. Spreken voor publiek is een kunst, maar je kan het inderdaad leren! Bedankt Filip voor de exceptionele dag!

Catherine Bodarwe, Key Account Manager - Les Editions de L’Avenir

De training van afgelopen vrijdag was een van de interessantste en meest fascinerende trainingen die ik de afgelopen jaren volgde. Ik wil u hiervoor dan ook feliciteren. U heeft mij geïnspireerd en u kon een hele dag lang mijn aandacht houden!

Guy de Smet - Directeur, VelopA N.V.

De training was ronduit fantastisch, ik heb zeer veel geleerd!

Femke Capiau, Sinelco International

Bedankt voor de ‘value added coaching’!

Wim Iwens - Managing Director etrinity

Dag Filip, onze presentaties in Parijs zijn perfect verlopen! Het kon niet beter. Het was allemaal super dankzij uw presentatiecoachings vooraf. Bedankt voor alle hulp. Ik ben ervan overtuigd dat onze performance on stage voor een publiek van 700 mensen nooit zo sterk was geweest zonder uw coaching. Echt bedankt!

Sofie Vercauteren, Group Brand Builder - Pro-Duo

De presentatie van Filip was interactief en scheen een nieuw licht op hoe je je boodschap kan overbrengen. Hij gaf mij en mijn collega’s veel inspiratie om onze business op een andere manier voor te stellen. Ik kan Filip verder ook aanraden als inspirerende spreker, als iemand die echt het beste in zijn publiek naar boven haalt.

Joris Eyck, Associate Regional Vice President - Spain, Portugal, Belgium and Luxembourg at HelmsBriscoe

Onze samenwerking vorig jaar met Filip was in elk opzicht een success. Hij is zeer stipt, correct en een plezier om mee samen te werken. In samenwerking met Filip hebben we een schitterende publicatie uitgebracht over de kunst van het presenteren. Onze klanten en onze medewerkers waren – zonder één uitzondering – ook allemaal bijzonder enthousiast over de presentaties die hij gaf. Als professioneel spreker weet Filip perfect hoe hij zijn publiek moet vastpakken en motiveren, van het begin tot het einde.

Astrid Witters, Marketing Manager Unique

Uw interventie op de eerste dag van ons seminar was de perfect start. Ik zal u zeker nog contacteren om onze presentaties te finetunen. Het verhaal dat u heeft gebracht was geweldig en ik ben ervan overtuigd dat we veel van uw ideeën in de praktijk zouden moeten toepassen.

Luc Leclere, Director Private Banking - BNP Paribas Fortis

Bedankt voor uw bijdrage aan het succes van ons topevent in Alicante. Ik kon uw presentatie bijzonder waarderen en ik hoorde van tal van mijn collega’s dat uw speech een diepe indruk op hen heeft nagelaten. Dus ja, het was een schitterend congres met een schitterende keynote!


Tom Pinder, Marketing Director Europe - ScanSource

Het was ronduit verbluffend! Iedereen op ons congres was fan van jou en je ideeën. Bedankt!

Anne-Laure Dreyfus-Coutinho, Director TV - egta (association of TV & Radio sales houses)

Bedankt voor uw schitterende keynote tijdens ons congres in Barcelona! We hebben nadien feedback gekregen van meer dan 100 deelnemers. Op een waarderingsschaal van 1 tot 5 heeft u een prachtige 4,72 gescoord. Bedankt!

Elena Werle, Marketing Analyst - Hydro Holding (Germany)

We hebben uitsluitend positieve reacties ontvangen op uw presentatie. Het was bijzonder boeiend, hands-on en werd door het publiek sterk geapprecieerd!

Mieke Haijen, Senior Marketing & Communication Officer - Sesvanderhave

Dag Filip, nogmaals bedankt voor de zeer succesvolle presentatie. Iedereen was enorm enthousiast. Het was echt top!

Annick De Waele, Senior Director Legal - Cisco Systems Belgium

Filip heeft een bijzonder krachtige keynote gebracht tijdens de SAP General Meeting. Zijn gave om te connecteren met het publiek vind ik persoonlijk verbluffend en ik kan hem als spreker dan ook sterk aanbevelen!

Patrick Van Deven, General Manager - SAP Belgium & Luxembourg

Bent u ook al eens geïnspireerd geweest door een keynote van Filip Muyllaert? Hij rondde voor ons een driedaags seminar af met een knappe speech van 1 uur en hij bracht daarbij een sterke en confronterende boodschap naar iedereen: it’s all about you!

Peter Janse, Vice President Sales - BekaertDeslee

Filip, ik wou u graag nog even bedanken voor uw schitterende presentatie tijdens ons congres in Madrid. Het was ronduit inspirerend en uw ideeën hebben het publiek echt tot nadenken aangezet!

Jane Findlay, Manager Global Accounts - HelmsBriscoe

The Walt Disney Company nodigde Filip Muyllaert uit als spreker tijdens de Learning Expo en met zijn afsluitende keynote liet hij een sterke indruk na op het publiek. Met zijn schitterende presentatievaardigheden en zijn stijl kon hij moeiteloos zijn boodschap overbrengen. Zijn tussenkomst gaf mijn collega’s alvast heel wat stof tot nadenken…

Priscilla van der Lek, HR Manager Benelux - The Walt Disney Company

Ik wil u hierbij persoonlijk bedanken voor uw keynote tijdens de Commercial Banking Conference. We hebben vanuit de zaal veel positieve reacties kregen en enthousiaste feedback ontvangen.

Frank Claeys, Head of Commercial Banking Belgium - BNP Paribas Fortis

Ik vond uw presentatie briljant. De beste, de kortste en de meest intrigerende presentatie die ik ooit bijwoonde!

Fátima Angélico

Uw presentatie was enorm inspirerend!

Jasper Scheir, Client Service Director - Haystack International

Uw presentatie bij de Vlerick was zeer to-the-point en een bijzonder boeiende ervaring. Proficiat!

Etienne Lemaire, Engineering Manager - CG Holdings n.v.

Filip is ‘a love brand’! Schitterende spreker met overtuigingskracht op topniveau om zijn publiek te motiveren. Hij kan mensen inspireren en vastpakken – een grote kunst is dat!

Nuno Nobre

Uw presentatie in enkele woorden: topresultaten gegarandeerd!

Peter Janse, Bekaert Textiles Europe

Uw presentatie was een echte eye-opener!

Steyn Content, BNP Paribas Fortis Private Banking

Dag Filip, ik heb alle evaluatieformulieren van de aanwezigen verzameld: u haalt een score van 94% op inhoud en 96% op stijl. Dat is de hoogste score die een gastspreker bij ons ooit behaalde!

Nancy Seghers, 4P Square

U bent erin geslaagd om de aandacht van het publiek vast te houden gedurende het hele congres… Wat een talent…

Aurélie Berger

Filip is simpelweg de meest buitengewone spreker die ik ooit ontmoet heb…

Mattias Dixner, District Sales Manager Scandinavia, Gates Power Transmission Europe

Wat een presentatie! Schitterende verbale capaciteiten en bijzonder inspirerend! Bedankt!

Meeli Jaaksoo, Estonia

Nogmaals bedankt voor de presentatie. We hebben echt schitterende reacties gekregen van het publiek!

Fabio Gysemans, Sales & Marketing Assistant - Crosby Europe

Bedankt voor de briljante presentatie, vol ideeën die voor iedereen nuttig zijn. Het was zo inspirerend…

Nicole Jans, RMBPRESS

Echt bedankt voor de inspirerende presentatie!

Philip Ghekiere, Innovation Director - Bekaert Textiles Group

Ik heb genoten van uw presentatie in Brussel afgelopen juni. Stof tot nadenken!

Nick Orbain, BAM NV

Uw presentatie was prachtig! Het is de eerste keer in mijn leven dat ik zo van een speech genoten heb…

Kafila Naqvi

Veel dank voor de zeer intrigerende, inspirerende en verhelderende presentatie deze namiddag!

Karolien Coussée, Communication Manager Benelux - SAPA

Dag Filip, nogmaals bedankt voor de presentatie van afgelopen vrijdag. Het was een prachtige ervaring voor de hele zaal. Ik hoop dat we in de toekomst nog met u kunnen samenwerken. Uw presentatie was echt begeesterend!

Valérie Janssens, e-Communication & CRM Director RMB

"The Presentation Code" was één van de beste seminars die ik ooit bijwoonde! Bedankt voor deze presentatie van topniveau!

Leen Vandaele

Jouw presentatie was fascinerend van de eerste tot de laatste minuut!

Anne Vanhengel, Stafdienst Vlaamse Regering

Bedankt voor de inspirerende presentatie gisteren! Ik heb bijzonder veel bijgeleerd. Eerlijk gezegd, het was één van de beste presentaties die ik ooit ervaren heb...

Lode Mentens, Technical Project Coördinator, USG Engineering Professionals

Het enthousiasme van Filip was fantastisch, zeer inspirerend en op elk vlak een energiebooster. Maar ook de inhoud was zeer goed, met tal van praktische inzichten. In één woord: voortreffelijk!

Johan Vanhulle, General Manager/Senior Banker, Rabobank International Antwerp Branch

Ik was aanwezig op uw presentatie afgelopen vrijdag en ik moet zeggen dat het bijzonder professioneel was. Mijn concentratie piekte op elk moment. Uw speech van 2 uur was ronduit opmerkelijk: zeer origineel en boeiend!

Gilles Couez, AXA Belgium

Uw presentatie werd sterk geapprecieerd door ons hele sales team en ons management. Bedankt!

Geert Boone, HR Manager BerryAlloc

Uw presentatie vorige week was excellent en 110% bruikbaar. Duizendmaal dank! Ik heb tijdens het weekend nog lang nagedacht over uw ideeën en ik heb al veel mensen verteld over uw waardevolle speech!

Pam Rubin, Manager, Global Accounts HelmsBriscoe

Het was een eer om u te mogen uitnodigen en de groep heeft uw presentatie echt geapprecieerd. We hebben alleen maar lovende feedback ontvangen en het publiek keerde huiswaarts met een pak ideeën. We zijn ervan overtuigd dat er een sterke interesse zal zijn om ook in de toekomst samen te werken!

Julia Hanson, European Power Transmission Distributors Association (EPTDA)

Ik volgde een presentatie van Filip en die duurde 3 uur, maar de tijd vloog voorbij… Niet alleen het onderwerp zelf was interessant, maar ook de spreker was fantastisch. Hij beheerste zijn materie perfect en hij wist hoe hij de aandacht van het publiek kon behouden. Hij is een schitterende communicator met out-of-the-box ideeën.

Sylvie Marques, Managing Director Southern Europe, HelmsBriscoe

Nogmaals bedankt voor de uitmuntende presentatie! De feedback van het publiek was zeer positief en we hebben veel bijgeleerd!

Lien Sinnesael, Marketing & Communication Coordinator Bekaert Textiles

Een bijzondere presentatie die lang zal nazinderen!

Jack Santer

Een zeer inspirerend seminar!

Paul De Loose, training manager Katoen Natie

Nogmaals bedankt voor de presentatie, iedereen was enthousiast. De speech duurde 2 uur, maar volgens het publiek mocht het dubbel zo lang duren!

Brigitte Delo, Zetes PASS

Uw presentatie was ronduit fantastisch. Bedankt.

Patrick Vanhaecke, Business development HR-Office-Strategie Syntra West

Dag Filip, dit was zonder twijfel één van de beste presentaties die ik ooit bijwoonde…

Anu Kuning

Uw presentatie in slechts één woord: indrukwekkend!

Marc Rodríguez

U heeft me geïnspireerd… u heeft me écht geïnspireerd. Bedankt voor alles!

Denise Meyer